By - - 0 Comments

Egentligen borde jag inte fastna framför datorn. Det är liksom inte bra för mig när jag har suttit vid mitt skrivbord och skrivit som en toka i flera dagar nu. Nacken och händerna är helt mörbultade. Men det är just det att när jag skrivit ihop text efter text och fyllt mina sajter med innehåll, som jag kan känna en sprudlande glädje inför, kan jag inte slita mig från det. Jag njuter av frukten från mitt slit. Så slutar det hela med att jag klickar runt på mina sajter – både här på Sandra Jönsson Publishing och på Bättre hälsa – och visualiserar de fantastiska helheter som jag tänker mig att sajterna ska vara om ett par-tre år eller så. Mycket hellre förr än senare! Jag antar att sitta vid mina sajter och att i en egentlig mening inte göra någonting – hur galet är inte det från en skala på ett till tio (!?) – är en del av min kreativa process. Det är bland annat här som många nya idéer föds. Samtidigt är det något stressande och kontraproduktivt att fastna så totalt vid skrivbordet och datorn. Jag tycker inte alls att det är vilsamt när jag i stället hade kunnat läsa en bok eller träna. Samtidigt börjar sajterna bli så mycket jag att jag på ett paradoxalt sätt allra mest älskar att vara här. Det känns lite sorligt att lämna sajterna för att börja på ett nytt skoljobb idag – men I’ll be back!

Bild: © olly / Adobe Stock.